LINEA ONE konyha

Ismerd meg, hogy mitől látványos a Linea One konyhabútor.
Tovább

Anyagok és felültek

Fedezd fel a LINEA ONE konyhabútor különleges megjelenését biztosító anyagokat és felületeket!

Front felület 1#

Többrétegben laminált anyagoknak köszönhetően a konyhabútor életteli élénk színei  

front felület 2#

 Minden megcsillanó fény tökéletesen tükrüződik a konyhafront hófehér, tükörsima felületén. A nagy kopásállóságnak és a könnyü tisztithtóságnak köszönhetően mindig a konyhád ékköve marad.

Munkapult

A többrétegű konyhapult, ellenálló a fizikai behatásokkal és szennyeződésekkel szenmben.  A különleges felűléetnek köszönhetően könnyed mozdulattal távolítható el a kifröccsenő olaj vagy vörösbor.

DEsign elemek

Nézd meg, hogy milyen design elemeknek köszönhető a LINEA ONE látvány világa.

Fogantyú

A kellemes tapintású eloxált fogatyúk stabíl fogást biztosítanak az ajtók és fiókok nyításához. A kecses formájuknak köszönhetően pedig kiemelik a  LINEA ONE konyhabútor különleges vonalvezetését.

kontur-panel

Az egyedi „kontur-panel”  végig vezeti a tekintetetet az elgáns konyhabútoron és helyet ad a világos munkafelülett biztosító LED világításnak.

Nyitott elem

A nyitott és zárt elemek váltakozása különeges térélményt hoz létre. A nyitott elemken tarthatod a füszerkollekciód és a családod fényképeit is.

Csak a halk sistergés halható

Felejtsd el a konyhádban bántó, éles zajokat! A legfrissebb bútor technikával felszerelt fiókok (akár 47kg is) és ajtók a nagy terhelés mellet is lágyan és csendesen csukodnak .

Így a Linea One konyhádban a leghangosabb amit hallani fogsz az a készülő étel csendes sitergése.

Látványos & divatfüggetlen

A LINEA ONE konyhabútor a megfontolt „FI” tervezési filozofiának köszönhetően látványos és divatfügettelen.

Ennek a tervezési filozofiának  és a magas minőségű anyagoknak köszönhetően a Te konyhád 10-15 év múlva ugyanolyan élményt biztosít és kényelmes otthont ad konyhai életednek mint a birtokba vétele első pillanatába.

Család barátok élet élmény

 Családias és fiatalos LINEA ONE konyha közös főzésekre és közös időtöltésre inspirál. LINEA ONE konyha mindig a családi élet középpontjában áll, ahol a családtagjaid találkoznak és a vendégeid otthon érezhetik magukat. A különleges rugalmas moduláris tervezésnek köszönhetően pedig a személyes elképzelésedhez ígazítható.

Mit kell tened ha ilyen konyhát szertenél?

Keress minket bátran. Segítünk a  LINEA ONE konyhabútort a élet stílusodhoz és a konyhai szokásaidhoz ígazítnai. A 18 éves szakmai multunk garantálja, hogy olyan konybútort építsünk Önnek amely hosszú éveken át kényelmes  társa  lesz mindn nap.

Come on In!

Weekdays

08PM -12AM

Weekends

12 PM – 02 AM

Contact

Phone

+(000) 111 222 333

Mail

address@domain.com

Address

543 TN, doula street
NY, New York