Belső titkok

A KonyhaMegoldások legrosszabbul őrzött titka

Ezt tudnod kell

 A régi ügyfeleink tudják, az új megbízóinkat váratlanúl éri, hogy az általánoshoz képest, 2 szer több időt szánunk a konyhabútork tervezésére és elkészítsére. Ezt annak ellenére éreztük versenyhátránynak az , hogy ez nem jelent nagyobb költséget az ügyfeleinknek. A mai napig, arra alapozva merünk hosszabb garanciát adni a bútorainkra, mint szinte bárki más, hogy extra sok tervezéssel és alapos, odafigyelő módszerrel készítjűk el a ügyfeleink konyhabútorait. 

Próbáltunk gyórsítani a tempón, de ezt becsapásnak érezzük az ügyfelinnkel szemben, mert kapodva nem lehet ebben a bútorkészítésben jó minőséget létrehozni.

 Annak ellenér nem tudunk, gyorsítani a tempon, hogy megértetteük, hogy manpság az a divat, hogy gyorsan elkészül és gyorsan beépül a konyhabútor.  

 A mi hibánk, hogy sosem fogunk olyan tempóban gyártani konyahnbútor mint a tömegcikk szerű és egyedinek ható konyhabútorok gyártói.

Én is vltam hasonló helyzetben ezért megértem, hogy sokan nem tudnak minket kivárni, mert a megrendelés pillnatában sürgössebb nekik éppen a konyhabútor beszerzése, mint például az, hogy már a konyhabútor tervezés indulásaokr közösen kitaláljuk, hogy a Konyhai munkaháromszög vagy a  5 Zónás konyhatervezési alapelval tervezzeük kényelmes konyhát. 

Az is egyértelműne idő hátrányt jelent nekünk a verseny társainkkal szemben, hogy a bútor elkészítésekor minden egyes alkatrészt kézbe veszünk és leellnírözzük és minden egyes élét az alktészeknek kézzel egy  extra finm csiszoló  anyaggal lágy tapíintásura csizoljuk. Ennek a műveletnek az a haszna, hogy nem maradnak olyan élek a bútorban, amelyek megkarcolhatják az ön kezét.

A bútorok beépítsére készülve azzal is extra idő képződik azzal, hogy csomagolással felkszítjük a bútorokat a szállításra. Tévedhetünk, de miért kockáztatnánk a szállítási sérüléseket, ha már sok , gondos időt töltönnk az ön bútorának a gyártásával? 

 A konyhabútor beépítéskor, pedig annak ellenére, hogy 26 éve tervezek és készítek konyhabútorokat, nem tudunk romham tempót mutatni. Ez azért van, mert ahhoz, hogy a bútor ne csak elegáns anyagokból legyen hanem elegánsan is mutasson az kell, hogy pontosan be legyen állítva a helyérre, Pontosan vizszintben álljon és pontosan fühgölegesen. Ehhez pedig az kell, hogy időt szánjuk a beillesztési mukfolyatokra. 

Ha idáig velem maradt, és őnnek nem jelent gondot, hogy több időt töltünk tervezéskor az ön igényeinek a feltérképezésekor. Ha nem érzi szüségtelennek, hogy az ön konyha bútorát is azzal a gondoskodással készitsűk mint az egyszem lányomét készíteném. És nem jelent önnek extra tehet, hogy egy nap zaklatott beszerelés helyett két nyugod, de alapos i időt töltsünk a z ön konyhájának a beszerelésével, akkor kereessen minket kérem. Ezen a telefon számon. 0630 611 4030    

 

 

 

 

Our Attorneys

William Haines
Construction Accidents | Work-Related InjuriesMotor Accidents | Aviation Accidents
Axel Farrow
Motor Accidents | Aviation Accidents Product Liability | Slip and Fall Accidents

Experience You Can Trust

Vivamus id gravida mi, nec ullamcorper purus. Suspendisse ut nibh sagittis lacus viverra aliquam. Praesent ac lobortis mauris, non imperdiet quam. Praesent laoreet elit nisi, id feugiat ante accumsan sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae.
N

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

N

Quisque aliquet velit sit amet sem interdum faucibus.

N

Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere.

Call now for a Free Consultation

(255) 352-6258

Client Reviews

★★★★★
„Ac feugiat ante. Donec ultricies lobortis eros, nec auctor nisl semper ultricies. Aliquam sodales nulla dolor. Quis blandit erat.”
★★★★★
„Quis blandit erat. Donec laoreet libero non metus volutpat consequat in vel metus. Sed non augue id felis pellentesque. Sed vitae nulla et justo pellentesque congue nec.”
★★★★★
„Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet.”

Office Hours

Daily – 9:30 am to 6:30 pm

Sunday – 08:00 am to 11:30 am

Holidays – 08:00 am to 3:00 pm

Divi attorney

Contact Info

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220

(255) 352-6258

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.