+3630 8 820 820

1+3 óra alatt megtervezzük, hogy milyen konyhádbútorod lesz 43 nap* múlva

1 óra konyha felmérő helyszíni beszélgetés veled és 3 óra az ígényeidre koncentráló, elvonult konyhatervezés nekem. Minimum ennyi tervezési idő kell, hogy elkerüljük az átlagos konyhabútorok gyakori (és fájó) hibáit. Az indulás könnyű, a feladat nagy része az enyém. 

Konyhabútoraink árszínvonala az IKEA konyhák átlagárától indul felfelé.

Hogyan tervezünk neked is személyre szabott konyhabútort DÍJMENTESEN?

Mutasd meg a vágyott konyháról összegyűjtött fotókat és vezess körbe minket a konyhabútorod helyszínén. Az új konyhád helyén feljegyzett méretekből és a fotóidból inspirációt merítünk, és nekiállunk, hogy az álomkonyhát veled szorosan egyeztetve valósággá tervezzük.

Kérj DÍJMENTES  visszahívást a követező munknapon visszahívunk

1 óra konyhafelmérő helyszíni beszélgetés veled és 3 óra elmélyült konyhatervezés. Ennyi tervezésidő kell, hogy elkerüljük az átlagos konyhabútorok gyakori (és fájó) hibáit. Az indulás könnyű a feladat nagyrésze a miénk.

Mutasd meg a vágyott konyhádról összegyüjtött fotókat és vezess körbe minket a konyhabútorod helyszínén. Az új konyád helyén feljegyzett méretekből és a fotóidból inspirácíót merítünk és nekiállunk, hogy az álom konyhádat veled szorosan egyeztetve valósággá tervezzük.

Ezzel a módszerrel fogunk együtt dolgozni a konyhád megvalósításán:

  • először végiggondoljuk és megtervezzük, hogy milyen ergonomiai elrendezéssel lesz kényelmes az új konyhabútorod
  • ezután megmutatjuk, hogy milyen anyagokból lesz tartósan látványos az új konyhád
  • a tervek alapján meg tudjuk mondani, hogy mikor tudjuk elkészíteni és beépíteni az új konyhabútorod
  • és természetesen a tervek mellé több árkategóriában kapsz előzetes ajánlatot, hogy könnyen dönts.

Ha készen állsz a kötelezettségmentes indulásra, akkor katt a nagy sárga gombra most és kérj visszahívást.

Ha magadra ismersz hívj és kezdjük el tervezni a konyhád

Még meg van a régi konyhád, de lecserélnéd, mert pontosan látod és érzed a hibáit. A vendégek már rég nem dícsérik. Az újítgatásban nem hiszel. Jöhet a csere. 

Az új otthonod még csak az építész mérnököd tervein láttad, de már most tudod, hogy egy kompromisszum nélküli konyhabútort szeretnél. Azzal már rég tisztába vagy, hogy a konyhai vízkiállások, áramforrások helyét nem lehet elég korán meghatározni a konyhabútorknál ezért minél hamarabb belevágnál a tervezésbe. 

 

Már állnak az új házad, lakásod falai, és pontosan tudod, hogy hol lesz konyha és elindulnál a megvalósítás felé, hogy mire költöznél már a kész személyre szabott konyhád várjon az új otthonodban.  

Új konyhabútort rendelni menő… tudod mi az ami még menőbb?

Az ha olyan konyhabútort rendelsz magadnak aminek a minden apró részlete pl.: a pult magaság, lábazat beállás, felsőelemek nyitási szöge, vagy a botmixered, kávéföződ helye és úgy van végiggondolva, megtervezve, megalkotva hogy Te jól érezd magad a konyhádban. Mi pedig ehhez értünk a legjobban.

Az igazság az, hogy semmi máshoz nem értünk. Nem tudunk pl.: kocsit szerelni vagy udvart betonozni.

De pontosan tudjuk, hogy hogyan kell feltérképezni a konyha-használati szokásaidat és ez alapján megtervezni a konyhádat, úgy hogy konyahi tevékenységből melómnetes gondoskodó alkotássá váljon.

Ha benne vagy abban, hogy egy profi konyhát tervezzünk és készítsünk neked, ahol kényelem miatt a konyhai gürcölésből felszbdult gondoskodás válik, akkor katt a nagy sárga gombra.

3 technikai és 1 lelkiismereti oka van, hogy 7 év garanciát kapsz a konyháinkhoz

Az itthoni konyhabútor vastag aljú edényekkel telepakolt fiókkait használta sokáig létrénak a kislányom és így jutott fel a pulton kiszemlt balatonszeletig. Ennnek ellenére ezk a fiókok a mai napig tökéletesen, hang nélkül müködnek és a fiókok fékező mechanikája úgyan sendesen fékezi le a fiókokat 10 évvel újkorában. Tehát a 7év garancia egyik oka, hogy szenzációs minőségú alkotóelemkből készítjük a konyhabútorod.

A 2. ok a hosszú garira, az hogy tudatosan megdupláztuk a konyhabútorok gyártási idejét, így kapkdó gyártás helyett odafigyelő gyárást tudunk biztosítani, Több idő a raasztott elemek rag több idő a preciz illeszté elkészítésére.

3. A bútor beszerelésének minősége…főleg a víz elleni védelem.

Így „panaszkodnak” rólunk az ügyfeleink

Olvasd el mit írnak az ügyfeleink…