Vajon mi lehet a hiányzó láncszem ami megkülömbözteti a középszerű konyhabútorokat a valóban személyre szabott konyhabútrtól.

Ha tökéletes konyhabútort szeretnél  a gyönyörű otthondoba, akkor első lépésben nem tervezhetsz konyhabútort.

Milyen módszerrel kerülheted ki azt, hogy hosszú távon a látványos konyhádis csak egy lehengoló középszerű konyhává váljon.   

Kérj DÍJMENTES  visszahívást a követező munknapon visszahívunk.
Személyreszabott konyhabútoraink árszínvonala az IKEA konyhák átlagárától indul felfelé.

1+3 óra alatt megtervezzük, hogy milyen személyreszabott konyhád lesz 45 nap* múlva

1,5 óra konyha felmérő helyszíni beszélgetés veled és 3,5 óra elmző és az ígényeidre koncentráló, konyhatervezés nekem. Ennyi tervezési idő kell minimum, hogy elkerüljük az átlagos konyhabútorok gyakori (és fájó) hibáit. Az indulás könnyű, a feladat nagy része az enyém.

Kérj DÍJMENTES  visszahívást a követező munknapon visszahívunk.

Hogyan alkotunk neked is személyre szabott konyhabútort?

Mutasd meg a vágyott álomkonyháról összegyűjtött fotóidat és vezess körbe minket a konyhabútorod helyszínén. Az új konyhád helyén feljegyzett méretekből, a konyhahasználati szokásidat kielemzve, nekiálunk hogy az álomkonyhát veled szorosan egyeztetve valósággá tervezzük.

Kérj DÍJMENTES  visszahívást a követező munknapon visszahívunk

Ezzel a 4 lépéssel jutunk el az üres konyha falaktól az új konyhabútorod átadásáig

  • Ebben a tervezési lépésben előre lemodellezünk az ideális konyhai folyamataidat. Így kiveszünk minden felesleges megtett távolságot és ergonómiai kényelmetlenséget. Ha kell, többször nekilátunk és finomítunk a konyhád tervein.
  • Mutasd meg nekünk az álom konyhád fotóját, mi pedig meg mutatjuk neked, hogy milyen színekkel, anyagokkal lehet azt megvalósítani.
  • Ennél a lépésnél már pontosan tudjuk, hogy milyen kialakítású, milyen méretű és milyen anyagokból lesz a konyhabútorod, így pedig már el tudjuk mondani, hogy milyen költségvetésben kell gondolkodnod a konyhabútorral kapcsolatban.n
  • Tudunk mindent ahhoz, hogy szerződésbe foglaljam a konyhabútor minden részlet részletét és a szerződés aláírása után neki lássunk a konyhabútorod elkészítésének.

Tudtad, hogy az új konyhabútorok többsége néhány nappal az átvétel után funcionálisan elbukik és vele bukik a remélt kényelem, rend, lehengerlő látvány is?

A rossz konyhához elég n

 

Néha egy rossz szögben nyíló ajtólapon, néha a kénylmetlen pult magasságon vagy egy  fiókon múlik, hogy egy nagyértékű konyhakompozicióból csak egy lehangoló átlagkonyha lesz.

A profi konyhához az kell…

 

Néha egy rossz szögben nyíló ajtólapon, néha a kénylmetlen pult magasságon vagy egy  fiókon múlik, hogy egy nagyértékű konyhakompozicióból csak egy lehangoló átlagkonyha lesz. Ezek a rejtett tervezési hibák megelőzhetőek.

A kérdés csupán annyi: szánsz-e egy másfél órát arra, hogy a személyes ízlésed és a konyhahasználati szokásaidat felmérjük, kielemzzük és igazi személyreszabott konyhabútort tervezzünk, majd készítsünk neked amiben a kényelem miatt könnyű rendet tartani a rend miatt pedig napról napra úrjra és újra élvezheted a konyhád lehengerlő látványát.

Magadra ismersz? Kérj visszahívást és kezdjük el megtervezni az új konyhabútorod!

ég meg van a régi konyhád, de lecserélnéd,

mert pontosan látod és érzed a hibáit. A vendégek már rég nem dícsérik. Az újítgatásban nem hiszel. Jöhet a csere.

z új otthonod még csak az építészmérnököd tervein láttad,

 

de már most tudod, hogy egy kompromisszum nélküli konyhabútort szeretnél. Azzal már rég tisztába vagy, hogy a konyhai vízkiállások, áramforrások helyét nem lehet elég korán meghatározni a konyhabútorknál ezért minél hamarabb belevágnál a tervezésbe.

ár állnak az új házad, lakásod falai,

és pontosan tudod, hogy hol lesz konyha és elindulnál a megvalósítás felé, hogy mire költöznél már a kész személyre szabott konyhád várjon az új otthonodban.

konyhabútort rendelni menő… de tudod mi az ami még menőbb?

 Az ha olyan konyhabútort rendelsz magadnak aminek a minden apró részlete pl.:

a pult magaság, lábazat beállás, felsőelemek nyitási szöge, vagy a botmixered, kávéföződ helye

úgy van végiggondolva, megtervezve, megalkotva hogy Te jól érezd magad a konyhádban. Mi pedig ehhez értünk a legjobban.

 

 (Az igazság az, hogy semmi máshoz nem értünk. Nem tudunk pl.: kocsit szerelni vagy udvart betonozni.)

 

 De pontosan tudjuk, hogy hogyan kell feltérképezni a konyha-használati szokásaidat és ez alapján megtervezni a konyhádat, úgy hogy a legtöbb konyahi tevékenységből melómnetes gondoskodó  gasztró alkotássá váljon.

 Ha benne vagy abban, hogy egy profi konyhát tervezzünk és készítsünk neked, ahol kényelem miatt a konyhai gürcölésből felszbdult gondoskodás válik, akkor katt a nagy sárga gombra.

3 technikai és 1 lelkiismereti oka van, hogy 7 év garanciát kapsz a konyhádhoz.

  • először centiről centire haladva végiggondoljuk és megtervezzük, hogy milyen ergonomiai elrendezéssel lesz kényelmes az új konyhabútorod
  • ezután megmutatjuk, hogy milyen anyagokból lesz tartósan látványos az új konyhád
  • a tervek alapján meg tudjuk mondani, hogy mikor tudjuk elkészíteni és beépíteni az új konyhabútorod
  • és természetesen a tervek mellé több árkategóriában kapsz előzetes ajánlatot, hogy könnyen dönts.

1 óra konyhafelmérő helyszíni beszélgetés veled és 3 óra elmélyült konyhatervezés. Ennyi tervezésidő kell, hogy elkerüljük az átlagos konyhabútorok gyakori (és fájó) hibáit. Az indulás könnyű a feladat nagyrésze a miénk.

Mutasd meg a vágyott konyhádról összegyüjtött fotókat és vezess körbe minket a konyhabútorod helyszínén. Az új konyád helyén feljegyzett méretekből és a fotóidból inspirácíót merítünk és nekiállunk, hogy az álom konyhádat veled szorosan egyeztetve valósággá tervezzük.

Ezzel a módszerrel fogunk együtt dolgozni a konyhád megvalósításán:

Ha készen állsz a kötelezettségmentes indulásra, akkor katt a nagy sárga gombra most és kérj visszahívást.

Ha magadra ismersz hívj és kezdjük el tervezni a konyhád

Még meg van a régi konyhád, de lecserélnéd, mert pontosan látod és érzed a hibáit. A vendégek már rég nem dícsérik. Az újítgatásban nem hiszel. Jöhet a csere.

Az új otthonod még csak az építész mérnököd tervein láttad, de már most tudod, hogy egy kompromisszum nélküli konyhabútort szeretnél. Azzal már rég tisztába vagy, hogy a konyhai vízkiállások, áramforrások helyét nem lehet elég korán meghatározni a konyhabútorknál ezért minél hamarabb belevágnál a tervezésbe.

 

Már állnak az új házad, lakásod falai, és pontosan tudod, hogy hol lesz konyha és elindulnál a megvalósítás felé, hogy mire költöznél már a kész személyre szabott konyhád várjon az új otthonodban.

Új konyhabútort rendelni menő… tudod mi az ami még menőbb?

Az ha olyan konyhabútort rendelsz magadnak aminek a minden apró részlete pl.: a pult magaság, lábazat beállás, felsőelemek nyitási szöge, vagy a botmixered, kávéföződ helye és úgy van végiggondolva, megtervezve, megalkotva hogy Te jól érezd magad a konyhádban. Mi pedig ehhez értünk a legjobban.

Az igazság az, hogy semmi máshoz nem értünk. Nem tudunk pl.: kocsit szerelni vagy udvart betonozni.

De pontosan tudjuk, hogy hogyan kell feltérképezni a konyha-használati szokásaidat és ez alapján megtervezni a konyhádat, úgy hogy konyahi tevékenységből melómnetes gondoskodó alkotássá váljon.

Ha benne vagy abban, hogy egy profi konyhát tervezzünk és készítsünk neked, ahol kényelem miatt a konyhai gürcölésből felszbdult gondoskodás válik, akkor katt a nagy sárga gombra.

3 technikai és 1 lelkiismereti oka van, hogy 7 év garanciát kapsz a konyháinkhoz

Az itthoni konyhabútor vastag aljú edényekkel telepakolt fiókkait használta sokáig létrénak a kislányom és így jutott fel a pulton kiszemlt balatonszeletig. Ennnek ellenére ezk a fiókok a mai napig tökéletesen, hang nélkül müködnek és a fiókok fékező mechanikája úgyan sendesen fékezi le a fiókokat 10 évvel újkorában. Tehát a 7év garancia egyik oka, hogy szenzációs minőségú alkotóelemkből készítjük a konyhabútorod.

A 2. ok a hosszú garira, az hogy tudatosan megdupláztuk a konyhabútorok gyártási idejét, így kapkdó gyártás helyett odafigyelő gyárást tudunk biztosítani, Több idő a raasztott elemek rag több idő a preciz illeszté elkészítésére.

3. A bútor beszerelésének minősége…főleg a víz elleni védelem.

Így „panaszkodnak” rólunk az ügyfeleink

Olvasd el mit írnak az ügyfeleink…